Simfonia Lalelelor 2011, Pitesti

simfonia-lalelelor-pitesti

Ca de obicei, mama imi aduce la cunostinta ce se intampla in orasul natal. Adica mult-asteptatul eveniment din fiecare an, Simfonia Lalelelor.


Anul acesta am ramas putin in urma, asa va anunt ca in acest sfarsit de saptamana, intre 15-17 aprilie 2011, are loc vestita sarbatoare pitesteana, Simfonia Lalelelor. Pentru cei care nu au posibilitatea sa mearga in tara lalelelor, acest eveniment e un substitut destul de accesibil.

Asadar, lume, lume! Veniti la Casa Cartii din Pitesti in weekendul de Florii, intre 15-17 aprilie, si veti putea admira frumusetea florilor romanesti. In seara de sambata, in fata primariei, se anunta mare concert, mare: Sympohenix = Phoenix alaturi de corul Filarmonicii.


De asemenea, primarul Pendiuc ii avertizeaza pe toti amatorii de kitsch-uri si gratare ca nu mai sunt locuri rezervate pentru ei: nu se mai infiinteaza tarabele cu mici, bere si chiezarii (yey!) pentru a lasa mai mult loc expozitiei de flori.

Eu abia astept sa merg, sa vad minunea!

Mai multe detalii, la prietenul nostru, horticultorul.

Poze din anii trecuti, aici si aici.

One thought on “Simfonia Lalelelor 2011, Pitesti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>